Επικίνδυνη φωτιά πλησίον σπιτιών και πρατηρίου υγρών καυσίμων ξέσπασε στις 5 τα ξημερώματα στο Γεννάδι, η οποία κατασβέστηκε γρήγορα χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των εθελοντών.

Όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 και την εκπομπή “Πρώτη Καλημέρα” μιλώντας στους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία, Χρήστος Ευστρατίου, οι πύρινες φλόγες αποτέφρωσαν 20 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης, στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας και του Δήμου, ενώ σε επιφυλακή παραμένουν στην περιοχή πυροσβεστικές δυνάμεις.

Η φωτιά προκλήθηκε από στύλο της ΔΕΗ, όπως δήλωσαν στο σταθμό μας τόσο ο κ. Ευστρατίου, όσο και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γενναδίου Σταύρος Ακκούρης. «Τέλος καλό, όλα καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ Ακκούρης.

Ο Πρόεδρος του χωριού πρόσθεσε ότι ο φορτωτής του Δήμου και δύο από ιδιώτη έσπευσαν στο σημείο της φωτιάς, που λαχτάρησε τους κατοίκους της περιοχής, καθότι τα σπίτια ήταν πολύ κοντά στο σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, όπως και το βενζινάδικο…

realvoice995.gr