Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Ηλεία και Αττική.

Συνελήφθη στις 30 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) του Πυροσβεστικού Σώματος, ημεδαπός, διότι έθεσε φωτιά σε δασική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Πετρούπολη Αττικής και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.406€. Ο συλληφθείς κρατείται και θα οδηγηθεί αύριο Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Συνελήφθη στις 30 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, ημεδαπός, διότι έθεσε φωτιά σε απορρίμματα εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Καρούτες του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Ηλείας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 3093,75€.

Συνελήφθη στις 29 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ελευσίνας, ημεδαπή, διότι έθεσε φωτιά σε απορρίμματα εντός υπαίθριου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Νέα Ζωή του δήμου Ασπροπύργου Αττικής. Μετά την απολογία της στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.