Επιβολή διοικητικών προστίμων για καύσεις υπολειμμάτων σε Ρόδο, Αττική, Αχαΐα και Λάρισα.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.625€, χθες 14 Σεπτεμβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ρόδου, σε αλλοδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων φυτικής βλάστησης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Ιωάννη Πολέμη, του Δήμου Ρόδου, στη νήσο Ρόδο.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000€, χθες 14 Σεπτεμβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μαρκοπούλου, σε αλλοδαπό, ο οποίος προέβη σε χρήση συσκευής έψησης εντός αύλιου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη, του Δήμου Μαρκοπούλου – Μεσογαίας, στην Αττική.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.625€, χθες 14 Σεπτεμβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αχαΐας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων φυτικής βλάστησης, εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, επί της οδού Ευρυβιάδου, του Δήμου Πατρέων, στην Αχαΐα.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.406,25€, σήμερα 15 Σεπτεμβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Λάρισας, σε ημεδαπή, η οποία προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών, εντός αγροτεμαχίου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Αμπελακίων, του Δήμου Τεμπών, στην Λάρισα.