Κηδεύτηκε με τιμές ήρωα ο 45χρονος Πυροσβέστης Γιώργος Κουτσοκώστας.

Συλλυπητήριο μήνυμα Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Θεόδωρου Βάγια για το θάνατο του Υπαρχιπυροσβέστη Κουτσοκώστα Γεώργιου.

«Απευθύνουμε σήμερα το τελευταίο αντίο στον αείμνηστο συνάδελφο Γιώργο Κουτσοκώστα και τον αποχαιρετούμε στο μακρινό ταξίδι. Ένας ακόμα άξιος συνάδελφος, χάθηκε με απροσδόκητο και αιφνιδιαστικό τρόπο στα 45 του χρόνια.

Επί 12 έτη, υπηρέτησε με ζήλο και υπέδειξε μεγαλείο ψυχής κατά την πορεία του στο Σώμα. Η Πυροσβεστική οικογένεια κάθε φορά που χάνει ένα από τα παιδιά της γίνεται όλο και φτωχότερη.

Ως Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του και σας διαβεβαιώνω ότι σύσσωμη η Πυροσβεστική Οικογένεια δεν ξεχνά και πάντα θα τιμά τη μνήμη του δικού της παιδιού!»

Ο εκλιπών, γεννήθηκε το 1979 και κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το έτος 2012. Ήταν άγαμος και υπηρετούσε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελευσίνας. Απεβίωσε τις βραδινές ώρες της 11ης Οκτωβρίου 2024 κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Σήμερα, ημέρα ταφής του θανόντος, οι σημαίες σε όλες τις Υπηρεσίες του Σώματος θα κυματίζουν μεσίστιες (από την ανατολή έως και τη δύση του ηλίου) ως ένδειξη πένθους.

Φωτο – firefightingreece.gr

Κηδεύτηκε με τιμές ήρωα ο 45χρονος Πυροσβέστης Γιώργος Κουτσοκώστας