Σύλληψη και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Τρίκαλα, Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Αττική και Μαγνησία.

Συνελήφθη σήμερα 23 Οκτωβρίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Τρικάλων, ημεδαπός, για καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Αγία Μονή, του Δήμου Τρικάλων και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.482,421€.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.687,50€, χθες 22 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ρόδου, σε ημεδαπό, για καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση «Ατταβύρου», στη νήσο Ρόδο.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.562,50€, χθες 22 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης, σε ημεδαπό, για καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Χρυσαυγής, του Δήμου Λαγκαδά, στην Θεσσαλονίκη.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.125€, σήμερα 23 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης, σε ημεδαπό, για καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Δ.Ε. Αγίου Αθανάσιου, του Δήμου Χαλκηδόνας, στην Θεσσαλονίκη.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.402,05€, σήμερα 23 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, σε ημεδαπό, για καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Γομοστού, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, στην Αχαΐα.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.968,75€, σήμερα 23 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μαρκοπούλου, σε ημεδαπό, για καύση στερεών υλικών, εντός υπαίθριου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην θέση «Μάλεξη», του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, στην Αττική.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.562,50€, σήμερα 23 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, σε αλλοδαπό, για καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, εντός υπαίθριου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην θέση «Αλώνια», του Δήμου Ρήγα Φεραίου, στην Μαγνησία.