Συλλήψεις και πρόστιμα για παραβάσεις πυρασφάλειας σε Ήλιδα, Καστοριά και Βόλο

07/03/2025
by
Συλλήψεις και πρόστιμα για παραβάσεις πυρασφάλειας σε Ήλιδα, Καστοριά και Βόλο

Συλλήψεις και πρόστιμα για παραβάσεις πυρασφάλειας σε Ήλιδα, Καστοριά και Βόλο

📌 Σύλληψη και πρόστιμο στην Ήλιδα
Συνελήφθη στις 7 Μαρτίου 2025, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ημεδαπός από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αμαλιάδας, καθώς δεν τηρούσε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα πυρασφάλειας κατά την καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών σε αγροτική έκταση στη θέση «Λίμνη Ηρεμίας», Δήμου Ήλιδας, Ηλεία.
🔹 Διοικητικό πρόστιμο: 750€

📌 Πρόστιμο στην Καστοριά
Διοικητικό πρόστιμο 500€ επιβλήθηκε στις 6 Μαρτίου 2025 από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Καστοριάς, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν έλαβε τα αναγκαία μέτρα πυρασφάλειας κατά την καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών σε αγροτική έκταση στην Τ.Κ. Κορεστείκων, Καστοριά.

📌 Πρόστιμο στη Μαγνησία
Διοικητικό πρόστιμο 687€ επιβλήθηκε στις 3 Μαρτίου 2025 από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Βόλου, σε ημεδαπή, η οποία δεν τηρούσε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα πυρασφάλειας κατά την καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών σε αγροτική έκταση στη θέση «Άγιος Δημήτριος», Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου, Μαγνησία.

Οι αρμόδιες αρχές συνεχίζουν τους εντατικούς ελέγχους για την τήρηση των κανονισμών πυρασφάλειας, με στόχο την πρόληψη πυρκαγιών και την προστασία του περιβάλλοντος.

Don't Miss

Ναύπακτος: Πυρκαγιά πίσω από το ΚΤΕΟ

Ναύπακτος: Πυρκαγιά πίσω από το ΚΤΕΟ

Πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή της παλιά χωματερής στην Ναύπακτο. Η
Πυρκαγιά σε οικία στο Καματερό - Νεκρά ανασύρθηκαν δύο ανήλικα παιδιά

Πυρκαγιά σε οικία στο Καματερό – Νεκρά ανασύρθηκαν δύο ανήλικα παιδιά

Τραγωδία σημειώθηκε στο Καματερό με δύο ανήλικα παιδιά να ανασύρονται νεκρά από