Σύλληψη και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Θεσπρωτία και Έβρο.

Συνελήφθη σήμερα 3 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μαρκοπούλου, ημεδαπός, ο οποίος προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Τραμπουριά Λαγονησίου του δήμου Σαρωνικού Αττικής και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 3.234,30€.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.875€, χθες 2 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της2ης Ε.Μ.Α.Κ., σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Θέρμη του δήμου Θεσσαλονίκης.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.171,8€, σήμερα 3 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ηγουμενίτσας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση ξηρών χόρτων και περιττωμάτων ζώων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Δράμεσης του δήμου Ηγουμενίτσας Θεσπρωτίας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1250€, σήμερα 3 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης, σε ημεδαπό, για πυρκαγιά που προκλήθηκε από την καύση ξηρών χόρτων σε αγροτική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Άνθεια του δήμου Αλεξανδρούπολης.