Σύλληψη και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Αργολίδα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Ρόδο και Ηλεία

Συνελήφθη, χθες 19 Σεπτεμβρίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ναυπλίου, αλλοδαπή, για πυρκαγιά που προκλήθηκε σε δασική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην θέση «Λυκοφωλιά Πορτοχελίου», του Δήμου Ερμιονίδας, στην Αργολίδα και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.557,80€

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.562,50€, χθες 19 Σεπτεμβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών, εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη περιοχή Χορτιάτης, του Δήμου Πυλαίας, στην Θεσσαλονίκη.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 750€, χθες 19 Σεπτεμβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σταγειρών Ακάνθου, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών, εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Μαράθουσας, του Δήμου Πολυγύρου, στην Χαλκιδική.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.775€, σήμερα 20 Σεπτεμβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ρόδου σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Δ.Ε. Αρχαγγέλου, στη νήσο Ρόδο.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.406,25€, σήμερα 20 Σεπτεμβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αμαλιάδας σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Ροβιάτας, του Δήμου Ήλιδας, στην Ηλεία.